Over ons


We zijn een nog een jong bedrijf met enorm veel ambities. De oprichter bezit zeer veel ervaring in ICT en met het managen van complexe ICT projecten.
Door deze ervaring, heeft hij ingezien dat er veel aanvragen niet goed worden ingevuld en dat daardoor veel projecten niet goed lopen en zelfs mislukken. Het selecteren van de juiste professionals vraagt veel energie en wordt door ons serieus opgepakt. Om aan deze vraag te voldoen is hij een eigen bedrijf begonnen.
Samen met de klant wordt het project en de omgeving grondig geanalyseerd en verkend. Op basis van deze analyse wordt de behoefte vastgesteld en het profiel opgemaakt van de ideale kandidaat. Vervolgens gaan wij op zoek naar die ene kandidaat die voldoet aan het profiel en bieden wij de juiste kandidaat aan. Betere match is niet te vinden!

Voor onze professional zorgen wij ook zeer goed voor. Tijdens de uitvoering van de opdracht worden zijn continu ondersteund en gecoached. We leggen hiervoor op regelmatige basis werkbezoeken af en de voortgang wordt continue gechekct middels voortgangsgesprekken. Wij staan de professional met raad en daad bij.